Clicky

KSK Beveren-Leie 2 - 3 KSV Rumbeke

Wedstrijd Beloften op vrijdag 3 november 2023 om 19:30

Verslag wedstrijd

Vrijdagavond 3 november 2023 gingen de KSVR-Boys van trainer S. Mollij richting KSK Beveren-Leie. We wisten op voorhand dat Beveren-Leie een sterke tegenstander ging zijn.

Vanaf het begin konden we tonen dat onze boys zijn afgezakt om op zijn minst een punt te pakken. De thuisploeg kwam dreigen en onze boys hadden een konijnepoot in hun zakken zitten. Enkele minuten later was het zo ver. Lorre kon de 0-1 tegen de touwen tikken. KSVR kreeg macht over de wedstrijd. In minuut 14 kon E. Stevens de score verdubbelen 0-2. Amper minuut later was het terug raak voor KSVR. Opnieuw E. Stevens kon de netten doen daveren in Beveren-Leie en de 0-3 was een feit. De thuisploeg kwam regelmatig eens dreigen, maar onze goalie zat in een zetel in de eerste helft. Af en toe mocht hij eens tussen beiden komen maar zonder verpinken kon hij het leer telkens rustig onderscheppen. We gingen rusten met een 0-3 voorsprong.

Tweede helft tapte de thuisploeg uit een ander vaatje. Onze Boys moesten meer aan de bak komen en in minuut 50 kreeg Beveren-Leie een penalty voorgeschoteld. Deze werd vlekkeloos omgezet waardoor het scorebord op een 1-3 kwam te staan. KSVR plooide zich dubbel, maar de thuisploeg gaf zich niet verloren. Ze konden onze defensie en goalie op de proef stellen, maar voorlopig gaven ze geen krimp. KSVR dreigde, maar de kansen dat we kregen werden net niet goed benut. In minuut 87 een vrije trap voor Beveren-Leie en deze werd dan ook mooi in doel getrapt 2-3. Beide ploegen bleven op hun elan doorgaan. KSVR zocht naar de 2-4 en de thuisploeg zocht naar de gelijkmaker. KSVR kon de stand vasthouden op een mooie 2-3 eindstand.

Proficiat KSVR-Boys voor deze prachtige overwinning. Vrijdag 10 november 2023 ontvangen we KSK Vlamertinge op het Rumbeekse Sportpark om 20u.